Snag a Button


Get your own Digital Clock

Sunday, November 7, 2010

.::Ya Allah, berikanlah yang terbaik utk saya::.

entry kali ni menceritakan ttng saya, si L n si M...
skrg saya suka pada si L ni...
boleh dikatakan kami suka sama suka...
so far, rasanya kami bahagia bersama...
dye baik...
so far, dye lah satu2nya insan lelaki yg bnyak menasihati saya dari segi adab, aurat n ttng kehidupan saya...
saya rasa bertuah sbb dipertemukan dngn dye...
thanks awk...
kawan2 saya pown suka saya bersama dngn dye...

dan si M ni pula adalah sepupu saya sendiri...
dye pernah ckp dye suka saya...
honestly saya nak bagi tau...
dye mmg seorng yg baik...
xpernah saya terasa hati dngan sikap dye...
tapi, saya xboley terima dye lbh  dari seorg kawan...
coz tak ada sikit pown rasa cinta saya utk dye...
sampai sekrng kami masih berhubung...
tapi sbgai seorg kazen n kawan je la...
kadang2 saya pernah rasa yg satu hari nanti saya dngn dye...
kira mcm naluri la...
saya pernah bercerita pada someone...
n someone ckp dye pown rasa mcm 2...
coz, si M ni mmg seorg yg terlalu take care saya...
tapi hopefully x...

so far, hati saya xpernah berubah...
sampai skrg saya masih sygkan si L...
n hopefully selama-lamnya...
pernah jugak terfikir nak buat solat istikharah...
tapi rasanya masa belum sesuai...
biarlah masa yang menentukan segalanya...
dan insyaAllah saya akan terima dengan redha walau siapapun jodoh saya nanti...


2 comments:

Noname said...

bile mase lak sye suke awk kapel2 ni?? LOL
haram der.. XP
nikoh cpat2, then br sye on.. XD

iZzaH faRahaNa said...

toksey nikoh awal2...
LaLaLa...(◕‿◕✿)¸,¤°´'`°•.¸¸.•