Snag a Button


Get your own Digital Clock

Saturday, November 13, 2010

Follower Bertuah GiveAway


malam-malam xde kerja nak buat...
then pi la singgah blog kengkawan...
tetiba ade jumpa contest lagi...
saya pown ape lagi...join jugak la...
mane la tahu kalau bertuah dapat hadiah...
tuah ayam boleh nampak di kaki, tuah saya boleh dapat hadiah tu nanti...
LaLaLa...

Syarat-syarat cenggini yer :

1. Mesti jadi follower ainaa-nadirah dan nyatakan id follower korang...
DONE
2. Buat satu entri mengenai GA ini, bertajuk 'Follower Bertuah GiveAway'... Letakkan banner dan link kan terus kepada entri ini.
DONE
3. Letakkan banner di side bar blog korang dan link back ke entri ini...
DONE
4. Tag 3 rakan blogger korang...
DONE
5. Tinggalkan komen di entri nie...
DONE

.::cepat klik::.

4 comments:

zianazone said...

mownink glory cekgu..signature udah jadi..pegi kena tag ekk..cekgu mmg kejam :P

zianazone said...

cekgu..nk mintak tolong lagi..macam mana nak buat
* Letakkan banner di side bar blog korang dan link back ke entri ini...
kita dah buat benda tu..tp nak link kan ke aina tak jadi arr huhuhu..

Aujinz said...

hoh?.. banyaknye kontes..

^cahaya_harapan91^ said...

awak,,mseh lagi available tak award tu?maaf,,br da masa nak wat entry sal ni..btw thnkiu k syg~