Snag a Button


Get your own Digital Clock

Friday, November 19, 2010

Award From AppleIjo, Anis Aniesa, & Aesya


Special thanks to AppleIjoAnis Anisa, Aesya Zealous coz sudi bagi saya award...terharu sesangat...

tok dapatkan award nie kena buat
7 things

actually, saya da buat da...bukan 7, tapi 25 tau...

Dan lagi satu...
1. zianazone.blogspot.com di mata kalian..
bagi izzah blog dye agak cantik jugak...bertemakan warna hijau dan putih...n siap ada love yang bergerak-geark lagi kat sebelah kanan...lau ada masa, kowang pegi la singgah singgah blog dye ek...

2. nama blog anda & kenapa letak nama tu..
the CoLouRs oF teNgku iZzah faRahaNa
kenapa letak nama nie...???
sebab blog ni lebih menceritakan tentang warna-warna kehidupan cik Izzah Farahana nie jew...

3. nama url blog anda & dari mana datangnya idea tu..
nama url saya ialah tengkuizzahfarahana.blogspot.com...
dari mana datangnya idea...???
dari nama saya sendiri...he...

saya lagi suka guna nama sendiri dari  nama samaran...
mak da bagi nama cantik2 kan...guna la...

4. apakah kaedah dalam penulisan blog anda..
soalan nie cam mengelirukan sikit...
xfaham dye nak ape...
saya just ckp mengikut kefahaman saya k...
blog saya lebih kepada peribadi...
cerita tentang kehidupan saya...=)

5. apa perasaan anda bila lihat blog orang chantek & menarik sedangkan blog anda tidak
JEALOUS 4 sure...
dan saya akan cuba baiki blog saya agar jadi cantik jugak...

6. bilakah blog anda diwujudkan..
20.10.1010
canti kan tarikh nie...???
hari nie genapla sebulan saya buat blog...

7. siapakah orang pertama yang tahu & menjadi pengikut/sahabat blog anda..
my sibling di UNIMAS...acu n ateh...

8. sila tag 5 nama lain untuk menerima anugerah tersebut & paskan syarat-syarat ini.. 

3 comments:

skooz-san said...

huaaaaaaa~ siyes ta paam. mcm mne nehhhhh~ i'm newbie ler in blog neh.

Schajar McFlurry said...

makaceh yek dear.... thank u.. =)

N.A.Z.W.A said...

thanks..tapi tak nak jawab soklan boleh tak..tak suke tag2 nih..isk..isk..=(