Snag a Button


Get your own Digital Clock

Wednesday, November 24, 2010

Last bagi ikan mamam sebelum balik semenanjung esok

2 hari xde buat pape....seriouslly bowink...
so, pagi tadi saya pegi la tasik...

nak bagi ikan mamam...
ni lah satu2nya tempat yang boley buatkan izzah rasa tenang kat sini...


lagipun biskut banyak yang lebih...
izzah beli biskut hari 2...tapi xbest...

so, dari buang better bagi diowang mamam kan...


sempat jugak la izzah rakam gelagat diowang mamam...
best tau tengok diowang berebut rebut...
mesti windu kat kamu sume lepas nie...
sebulan xjumpa...hukhukhuk...=(

video

petang ni ingat nak g men boling...
hopefully along, ateh n acu nak pegi gak...
esok balik semenanjung....
yeayyyyyy...
papai UNIMAS...

Bosan tahap cipan

bosan...bosan...bosan...

dua hari lagi nak balik semenanjung...
2 hari mcm 2 bulan rasa...
boley x ckp mcm 2...he...

pas je exam, xtahu da nak uat pew...
nak pack barang pon sume da settle...
just tunggu malam esok nak g hantar kat stor...

hari ni satu hari just men blog jew...
pegi jengjalan blog kengkawan...
esok satu hari lagi...
haiyhhhhhhhhhhhh...

baik titow...
pagi esok hopefully boley bangun awal...
nak pegy tasik...bagi ikan mamam
hilangkanla jugak bosan tengok ikan2 tu...
nyte nyte sume...

Just The Way You Are in Malay Version by Nik Irfan & Caprice


video

cuba korang dgar lagu nie...ni malay version punya...
lagu dye best jugak la...
penyanyi dye pown not bad la...cute n sweet...
layan je laaaaa...=)


Just The way You Are

bila da slalu dgr lagu ni...jadi tersuka pulak...
video klip dye pown best...
nampak cam kreatif la jugak an...
jom layan... 

video

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying
She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see
But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
mars-just-the-way-you-are-lyrics.html
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are


Friday, November 19, 2010

20.11.2010 ~ Genap Sebulan Berblogging

Pejam celik...pejam celik...
da sebulan saya berblog...
honestly, saya mmg da jatuh hati dgn blog ni...

saya pown da dpt ramai kenalan baru...
xnak la mention nama...takut nanti ada yang terlupa nak tulis, nanti terasa hati...he...
thanks tau coz sudi jadi kawan saya...

saya terpaksa stop berblogging selama 3 hari coz saya still ade 2 paper sebelum balik ke Semenanjung...
haiyhhhh...xsabar nak balik...
windu kampung halaman...

22.10.2010
paper CALCULUS...killer paper nie...
23.10.2010
paper Operating System
so, kena la study hard n study smart...

kalau izzah x singgah2 kat blog kowang 2,3 hari nie...
jnganla kowang x singgah blog izzah plak ek...
nanti da abes exam, izzah singgah balik blog kowang
papai u ollz...muaxxxx...he...(^_^)

Special thanks to N.A.Z.W.A

Special thanks to N.A.Z.W.A coz dye da jadikan saya sebagai salah satu Review Follower dye...
ni tuan punya blog 2...


tomei kan...ada masa, kowang singgah-sinngah la blog dye ek...he...


Komen Beliau
Ini satu blog bersifat peribadi. 
Boleh dikatakan hampir separuh isi entry dalam blog ini adalah kisah hidup tuan blog. 
Tuan blog seorang yang peramah..(kowt)
Boleh la nak jejak kasih ke..Hikhik..
Beliau baru sebulan berblog tapi follower dah seratus lebih..
Rajin tul awak BW ye..hehe..
Masuk je blog beliau, anda akan dilayan oleh Maher Zain sebagai penyanyi latar blog..wowowow..hehehe... Anyway, gud work!

Komen: Kadang-kadang sesetengah blogger tak suka dengar lagu waktu tengh khusyuk baca entry..
Tambah lagi kalau dia tak suka lagu tu..
Letak de link terus cabot lari..
Ini kelemahan bagi widget yang berlagu2 ni..huhu.. 
Berhati-hati..=)

Thanks coz bagi nasihat...

Award From AppleIjo, Anis Aniesa, & Aesya


Special thanks to AppleIjoAnis Anisa, Aesya Zealous coz sudi bagi saya award...terharu sesangat...

tok dapatkan award nie kena buat
7 things

actually, saya da buat da...bukan 7, tapi 25 tau...

Dan lagi satu...
1. zianazone.blogspot.com di mata kalian..
bagi izzah blog dye agak cantik jugak...bertemakan warna hijau dan putih...n siap ada love yang bergerak-geark lagi kat sebelah kanan...lau ada masa, kowang pegi la singgah singgah blog dye ek...

2. nama blog anda & kenapa letak nama tu..
the CoLouRs oF teNgku iZzah faRahaNa
kenapa letak nama nie...???
sebab blog ni lebih menceritakan tentang warna-warna kehidupan cik Izzah Farahana nie jew...

3. nama url blog anda & dari mana datangnya idea tu..
nama url saya ialah tengkuizzahfarahana.blogspot.com...
dari mana datangnya idea...???
dari nama saya sendiri...he...

saya lagi suka guna nama sendiri dari  nama samaran...
mak da bagi nama cantik2 kan...guna la...

4. apakah kaedah dalam penulisan blog anda..
soalan nie cam mengelirukan sikit...
xfaham dye nak ape...
saya just ckp mengikut kefahaman saya k...
blog saya lebih kepada peribadi...
cerita tentang kehidupan saya...=)

5. apa perasaan anda bila lihat blog orang chantek & menarik sedangkan blog anda tidak
JEALOUS 4 sure...
dan saya akan cuba baiki blog saya agar jadi cantik jugak...

6. bilakah blog anda diwujudkan..
20.10.1010
canti kan tarikh nie...???
hari nie genapla sebulan saya buat blog...

7. siapakah orang pertama yang tahu & menjadi pengikut/sahabat blog anda..
my sibling di UNIMAS...acu n ateh...

8. sila tag 5 nama lain untuk menerima anugerah tersebut & paskan syarat-syarat ini.. 

KORANG NAK TAK??


Syarat-syarat dye cenggini:
1. Terbuka kepada smua blogger
2. Follow blog MamaTisya dan Contest & Giveaway 
DONE3. Add banner di atas di entry & sidebar blog anda
DONE
4. Pastikan ada backlink MamaTisya dan Contest & Giveaway
DONE5. Tajuk entry “KORANG NAK TAK??”
DONE

Giveaway Bicara Kasih

special thanks to Bicara Kasih coz sudi buat GA


November 2010 Blog Giveaway

Thanks to LIN HANDMADE GREETING CARDS coz bermurah hati nak bagi hadiah dekat 11 orang yang bertuah...hopefully i'm one of the lucky peson...LaLaLa...=) 


1st tengok blog dye ni, saya da rasa tertarik..al maklum la...
saya ni kan suka yang kiut miut...
sape yang berniat nak beli greetings card kowang singgah la kat LIN HANDMADE GREETING CARDS
nak tngok card yang kiut miut...
check it out...=)





GA - Salam Ukhuwah Corat Coret Keyphochee

Special thanks to Keyphochee coz da menganjurkan GA - Salam Ukhuwah Corat Coret Keyphochee


Syarat-syarat dye cenggini yew:
>>Anda merupakan blogger dari Malaysia dan mempunyai alamat tetap di bumi nan aman ini..
DONE
>> Nyatakan anda merupakan follower CCK yang ke berapa. Cth: Follower CCK ke = XX
DONE
>> Pastikan anda copy Blog Badge CCK & letakkan di sidebar blog anda. 
DONE
>> Jangan lupa letakkan sekali gambar di atas di entri anda.
DONE

Nur's DarlingHaris Cakes & Cookies 1st Giveaway


Slogan 
 wanna crunch crunch with unlimited crunchyness! try this cookies everyone!the taste of deliciousness cant be explain by words.

Syarat penyertaan : 
1. Sila letakkan banner di atas di side blog & post anda.
DONE
2. Follow (blog) & Like (fb)  Nur's DarlingHaris Cakes & Cookies
DONE
3. Cipta slogan untuk Nur's DarlingHaris Cakes & Cookies
DONE
4. Jangan lupa tinggalkan link anda di post ini.
DONE

Wansteddy Giveaway season 2 ~ stickey mode ^.^


.::jom join reramai::.

Giveaway 13 Nov - 28 Nov 2010

Special thanks to ekinashikin & pinkbiru coz da buat GA nie...
korang sume join la jugak..



Syarat-syarat dye cenggini:
 Jadi follower blog  INI  dan PinkBiru 
DONE
 Copypaste banner ke entry & sidebar
 Tajuk entri : Giveaway 13 Nov - 28 Nov 2010(6pm)
DONE
Linkkan entry kamu kamu ke entry ini ye
DONE
 Tglkan komen kat entri ni n bagi email sekali

DONE