Snag a Button


Get your own Digital Clock

Thursday, January 13, 2011

Penangan Kabhi Kushi Kabhi Gham

Pas jew siap uat tuto System Analyst & Design aka SAD, tewus pegi bilik along...
nak g hantar pain killers sebab along sakit gigi & nak pi amik ole ole dari Cambodia (Ateh bagi)...
sampai je bilik diowang dah dengar Shah Rukh Khan tengah bercakap...
hurm,macam penah tengok je cite ni...
*cuba ingat2 balik ape tajuk dye...
haaa,da agak da K3G...


da lame xtengok kan...so tengok je la ngan diowang...
best cite dye..xbosan walau da banyak kali tengok...
Part Hitrik da pegi UK, pastu jumpa abg dye (SRK), da start sedih da...
nak nak masa dye flashback time diorang still duk serumah...
mak dye gurau2 ngan SRK,
tunngu SRK balik dari kerja...
Hurm,tetiba je ingat pulak nenda kat umah...
aduhhh...kangan ni sama nenda...
tetiba je rasa ada air mengalir laju menuruni pipi yg agak2 chubby ni...=)
*control please wahai cik izzah...awak bukan tengok sengsorang ni...
abes je cerita tu, terus balik umah...
masa tu da pukul satu lebih da...
hajatnya nak tido la coz hari nie kena bangun awal...
ada tutorial..
ntah nape teringat sangat kat nenda...susah pulak nak tito...
mula la nak nangis...


tngok jam pukul 2 lebih da...
ni malas nak layan cite yg touching2 ni...haiyhhh...
pejam punya pejam, last2 tetido gak...
ntah pukul brapa tido pon xsedar...=)

7 comments:

BuLat i2 CirCLE said...

cite neh wt sy t'haru...hek3..

.::: Princess MOMOY :::. said...

haha...momoy tak pernah tgk citer hindustan sampai habis
sebab tertido jer lagu banyak sangat nak tggu


"KATAK PURU boleh dimakan?


"ATTENTION kawan-kawan | Blogger ini DIKEHENDAKI !!

░♥si lampu neon♥░ said...

ape yg ko tacing sgt tu hehehe


Check it out Entri Paling Best !
# Isteri Mengidam Makan Babi !#
# Cara Buang Windows Genuine Notification#
# Awek Leggings Ketat Seksi #

Atika Natasha said...

w0aa...sedih giles part srk jmpak mak die kat sh0pping c0mplex! mnangis k0t time tuh..=)

Si DauN CeRi said...

waaaa....bes la kkkg. tgk byk kali pon tiap kali tu la nangis.. tacing abis ar..wuwuwuu

CahayaCintaIlahi said...

hehehe layaann..
i lYKE hINDUSTan
huhu sdih kan 'cte ni

Ein Auzai'y said...

wah dah lama tak ngok cerita nie...touching sungguh...kuat sungguh naluri seorang ibu....