Snag a Button


Get your own Digital Clock

Wednesday, January 5, 2011

Berada Di Bumi Sarawak Kembali

alhamdulillah, saya selamat sampai di Sarawak semalam...
walaupun terlewat dari waktu yang sepatutnya sampai kerana cuaca tak begitu mengizinkan sehingga flight delay setengah jam...semalam mmg hari yg memenatkan...
flight dari Terengganu ke LCCT pukul 8 pagi dan flight dari LCCT ke Kuching pukul 5 petang...
terpaksa berkampung di LCCT...haiyhhh...
menyesal boley x amik flight ke Kuching lewat sngt...
gara2 nak amik tiket yg murah cam ni ah...
pas ni xmo da mcm nie...BOSAN ok...

saya sampai di UNIMAS kira2 pkl 9...
kepenatan makin bertambah bila saya turun naik tangga pi angkut barang2 saya dekat stor...
agak jauh jugak la...saya dukk 1st floor Blok A...
stor pulak 1st floor Blok B...
longgar sume skru2 kaki nie...hehehehe...

da setel kemas barang, saya mandi...then tito...mmg xlarat sngt nak buat kerja lain...
keesokannya, ada satu jew kelas...
kelas System Analysis & Design aka SAD...
kelas banyak crash...pening pown ada ni...haiyhhh...
then malam pulak ada 1st meeting ngan JPK kolej Sakura...
esok malam pown ade meeting gak...formal meeting...
fellow asrama (Puan An) pulak nak buat meeting utk Sidang Reduksi...tapi yg ni xsure lagi bila...
bnyk pulak meeting...
saya xkisah kalau nak meeting, cuma xsuka bila ditambah dngn benda yg xsepatutnya aka borak2 kosong...
MEMBAZIR MASA OK...

my 3B da larang saya join JPK ni...
hurm,ntah la...tengah fikir2 jugak ni samada nak teruskan or letak jawatan...


6 comments:

miss_neeya said...

yeayy..kembali membusy kan diri..
adk sy pn ade kt sne..

Noname said...

ok la die dr blok B ke blok A.. Ore dr kafe Biru ke kafe merah.. lg jaoh..

one2paii said...

o0o0..lu mmg belajau kek unimas ker?gua penah duk situh seminggu jerk..dekat kolej ape tah ,gua xingat,tp yang penting bukan kolej sakura..haha

whitecappuccino said...

selamat kembali belajar ya izzah..

loLaa_Nurafizza said...

uwaaa..rindu nak cakap swk balik..tp dah lupe..T_T

BuLat i2 CirCLE said...

jauh dr ganu g srwk..msti bnyk bwk bekal budu g srwk 2..