Snag a Button


Get your own Digital Clock

Monday, January 10, 2011

Jom Join Contest Tiqaa Wonderland !

Jom join ramai2 contest ni...



Senyuman Kegembiraan



Gambar Candid Saya


Syarat dye mudah je tau...tengok bawah nie..
1. Korang buat satu entry pasal post nih kat belog korang yang bertitle "JOM JOIN CONTEST Tiqaa 
Wonderland!". Jangan lupa link kan ke belog aku dalam entry korang tu ;)
DONE
2. Letak pasal contest nih kat sidebar korang kalau rajin. TIADA PAKSAAN OKEH?
DONE
3. Kalau nak follow takpe, taknak pon takpe. Tapi kalau korang tak follow & menang TAPI tak tuntut hadiah dalam masa yang ditetapkan, pemenang yang lain akan dipilih kay? *(ade sket nada ugutan disitu kan? :P)
DONE
4. Tag DUA ORANG je. Nak lebih pon takpe. Tapi makesure orang yang ditag tu tau :)
5. Dah siap? Sila tinggalkan komen korang (cakap korang dah join & bagi link) kat sini ye? Senang aku nak usha nanti.

TARIKH TUTUP ; 14 JANUARI 2011

3 comments:

tomatokering :) said...

gudluk taw ! ;D

Aswadi Jawal said...

salam perkenalan...
i follow u, u follow me :)

wannurfazrini said...

hoyeahhh , goodluck !