Snag a Button


Get your own Digital Clock

Thursday, January 20, 2011

Nape susah sangat nak pergi surau...?

Jawatankuasa Surau Sakura(JASSA) ada buat solat maghrib & isyak berjemaah setiap hari Khamis malam Jumaat...
dan disertakan jugak bacaan yassin selepas solat maghrib...
terkebetulan lab untuk It Tools batal, so saya ambil kesempatan untuk pergi coz takut minggu yang mendatang xsempat da nak pergi...
punya la kalut semalam coz saya puasa...
makan gelojoh gila sebab takowt xsempat nak g surau lepas solat maghrib...hehehe...

ingatkan ramailah puteri sakura yang datang...
rupanya 2,3 kerat je yang datang...
1 baris je...maybe dalam 10 orang mcm 2 la...
ntah nape xmendapat sambutan langsung...
saya bukan lah nak berlagak baik atau buat2 alim...
saya ni xkurang teruk jugak...
cuma apa salahnya kalau kita spend time kejap pi surau...
skali seminggu je pown...
dngn cara ni kita da dapat pahala sebab da solat berjemaah...
tambah lagi pahala sebab baca yassin...kan...
hurm,hopefully next week makin ramai lagi puteri sakura yang datang memeriahkan surau...
Insyaallah...

3 comments:

i am S!L4H.. said...

=) =)....

nelly said...

harap nanti ramailah pergi surau .

Hafriz el-Muhammady said...

Ada niat 2 pn dh dikira bgus..
org pmpuan x kisah sgt lg..
yg llaki cm sy ni la yg mslhnya..huhu.

Imam Ghazali,
"Kalau x bleh buat semua, jgn tinggal semua". ^_^