Snag a Button


Get your own Digital Clock

Thursday, January 20, 2011

Demi Cinta Saya pada awak

Before ni saya ada masalah sikit dgn si dia...
dye cakap kat saya, satu cara je dye boley terima saya...
1st 2 cuak jugak...ape la dye nak...
then dye cakap...


biar betol dye nie...???


ok, la...saya sanggup...
sebab saya rasa xrugi pun kalau saya buat kan...
bukan dye mintak yang mengarut pun...
& if after saya da khatam dye still xnak terima pun saya da redha...
saya xkan menyesal dengan apa yang saya da buat...
anyway,dye siap bagi tips lagi...=)


 alhamdulillah...2 minggu lepas saya sempat la abiskan 10 mukasurat...
minngu lepas ABC then hari ni saya nak start balik...
pagi ni pas suboh macam rajin skit...sempat la saya abiskan 3 mukasurat...
hopefully saya dapat khatam al-quran...
InsyaAllah...
pray for me k...=)

4 comments:

areteacar said...

all the best n lagi bagus kalau fhm maknanya skali :)

nelly said...

wo0w . . .
10 muka surat
gud luck !
=)

whitecappuccino said...

bagusla kalau mcm ni..all the best tuk izzah n dia

Alinkiwi said...

jom join my segmen:I'm NOT Single..=)

http://akubloggertegar.blogspot.com/2011/02/segmen-im-not-single.html