Snag a Button


Get your own Digital Clock

Friday, December 3, 2010

Kuih Gulung

korang suka mamam kuih gulung x...???
kuih gulung cam ne...???
ala yang warna hijau 2...yang ada inti kelapa kat dalam 2...


actually, ni 1st time saya buat kuih gulung...
petang hari 2 nenek ckp dye nak mamam...
then dye ajar la mcm mana nak buat...
saya xsuka sebenarnya kuih 2...
sebab ape...???ntah la...he...
so, saya just buat utk nenek je la...
ni ade beberapa pic yang sempat saya amik masa buat kuih...







7 comments:

IEKAH MOKRI said...

wah nmpk mcm sedap jerk.......
tp konpem sedap kan

siti fatimah said...

HEHE nampak cam sedap tu ! hehe kita suka kueh tu ~ suka3

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

alaa..ape resepinya...hehe..yg tepung tu buat cam biase kan..cm lempeng..yang kelapa tu nak wat guano...?..

"REALITI dunia sementara @ feez-cucuatokaji""

A.D.A.M. said...

nak, nak! :)

Ana Mardia said...

wahh pandainye...ni panggil kueh ketayap kan

Yati said...

Kueh ketayap namanya tu. :)

Halia Kentang @ Annpaan said...

tp kuih ni sdap2x tau
cuma leceh ckit la nk wat nyer
huhuhu