Snag a Button


Get your own Digital Clock

Friday, March 30, 2012

Lepak kat Tasik UNIMAS tengah-tengah malam

skunk da jadi cam habbit pulak...
bila rasa stress or hati xtenang, mesti kol ma siblings, Along & Acu ajak pegi tasik lepak2 kat sana
biasanya tengah-tengah malam la kitorang pegi sana
iskh, xde la tengah malam sangat sebenarnya
around 10 lebih-lebih la
kitorang lepak sana dalam sejam, dua jam, then balik la
kebiasaannya time pgi tu bawak la roti
sambil borak, story mory, share masalah, sambil tu jugak bagi ikan-ikan tu mamam
bila bagi ikan makan n lepak kat tasik tengah-tengah malam  tu da jadi macam terapi minda untuk Anna
seronok sangat, hilang semua masalah
tadi Anna buat kerja gila ajak diorang pegi tasik
dah la esok  Along & Acu ade midterm
memang gile ah
tapi kan hari ini macam xberapa nak besh sangat coz ikan-ikan tu macam xberapa nak sudi mamam makanan yang kitowang bagi
Anna rasa mesti ada owang memancing hari ni kat situ
that's why la diowang macam takut-takut je nak datang kat kitowang...
pape pown, thanks sangat-sangat tau coz sudi spend time ngan Angah kat tasik tadi even korang berdua ada midterm esok
sayang kowang ketat-ketat tau
muaaahhhhhhhh

2 comments:

farna♥ said...

i love you more ! <3 <3

p!q4h b@guss said...

waaa student unimas upanya... :)