Snag a Button


Get your own Digital Clock

Thursday, March 8, 2012

First Time Being a Lab Demo

Menjadi lab demo bukanlah mudah seperti yang disangkakan...
Seriously lawak gilew pagi semalam...

Sampai je depan pintu lab MM, Anna tengok  lab slot yang bertampal di pintu lab untuk di isi oleh pelajar yang amik Multimedia Technology masih kosong...
sedih pun ada time 2...
diowang ni xsudi ke masuk lab Anna nieyh...??
hukhukhuk...

mungkin diowang xisi lagi kot...
xpelah, tunggu dulu...
maybe nanti diowang datang...
hurm, cuba sedapkan hati...

tunggu punya tunggu...
finally, aroud 8 lebih2 ada la beberapa orang yang datang...
yeayyy... happy boley x...?? heee

then lepas 2 ada lagi beberapa orang yang datang...
double yeayyy... heee...
ok, then Anna start kelas lebih kurang kul 8.30 pagi coz tunggu diowang install photoshop kat lappy diorang...
lab dimulakan dengan memperkenalkan diri...
time 2 Anna mempekenalkan diri dalam bahasa melayu...
suddenly, ada sorang guy cakap ada international student kat dalam lab nieyhhh...
ayakkk...

so, terpaksa la cakap in English...
lawak gile...
rasa cam nak gelak kuat-kuat coz bahasa inggeris Anna lintang pukang...
hahaha...
xtahu la macam mana nak continue ajar diowang nieyhhh for next week...
nampak gaya kena prepare betol2 la nieyh...


1 comment:

syamsid dhuha said...

haha dun worry u can make it because first time , u can make better after that . it because u have "experienced" to make it better . believe me after that ure comfort with the other student . Good luck tengku :)

syamsidflymoo.com