Snag a Button


Get your own Digital Clock

Monday, March 19, 2012

Janji Hanya Tinggal Janji

Siapa yang pernah merasakan tahulah betapa peritnya. Benarlah kata pujangga,“sakit yang paling dahsyat ialah mencintai seseorang, tetapi tidak berbalas.”

Beberapa hari lepas terdetik di hati untuk stalk si dia punya twitter...
da lama sebenarnya x stalk si dia punya twitter or fb...
alangkah terkejutnya Anna, bila melihat ape yang si dia tweet dekat twitternya...
dye tweet berkenaan tunang2...





xtahu la nak cakap macam mana time tu...
hancur dan luluh hati ini...
apa yang Anna rasa selama ni memang betul bila Anna stalk twitter pasangan si dia...
memang diorang berdua ni ada hubungan yang lebih dari seorang kawan...
Anna sangat-sangat kecewa dengan sikap si dia...
bahagianya mereka sekarang ni...




Anna sanggup tunggu si dia...
even kami da break da hampir setahun lebih...
even da sangat jarang contact...
Anna pegang pada janji kami...
Anna cuba untuk menjaga hati ini agar tidak jatuh hati pada mana2 lelaki...

mana janji-janji yang ditaburkan oleh si dia...??
berjanji suruh Anna habiskan degree dulu...
jangan berjanji kalau xmampu tunaikan...

cuti semester lepas Anna terfikir nak buat surprise untuk si dia time si dia konvo nanti...
Anna nak minx kawan Anna bagi satu hadiah yang sangat bermakna untuk Anna dan si dia...
Anna ingt nak hadiahkan something yang dah Anna khatamkan dan Anna nak bagi dekat si dia untuk si dia khatamkan jugak...
tapi xpela...
before Anna nak bagi kejutan dekat si sia, si dia terlebih dahulu bagi kejutan untuk Anna

papepun Anna kena redha dengan apa yang terjadi...
kena selalu ingatkan hati yang si dia bukannlah tercipta untuk Anna dan mungkin ada hikmah di atas segala yang berlaku...
Anna nak ucapkan tahniah untuk mereka berdua...
semoga hubungan mereka ini berkekalan hingga liang lahad...
dan Anna juga nak ucapkan terima kasih sebab akhirnya Anna tahu yang dy memang bukan tercipta untuk Anna dan Anna xperlu lagi terus mengharap dan menunggu si dia itu.'


Anna nak berjanji dengan diri Anna yang...
insyaAllah Anna xnak stalk diorang punya twitter or fb lagi...
Anna akan sentiasa mendoakan kebahagiaan mereka...

3 comments:

Faris Adli said...

macam pernah baca ayat twitter tu..dan macam kenal je orang yang tulis tu

zera eira said...

mungkin tuhan na bagi yang lebih baik kan? sabar. :)

aswadz said...

at least awak dah kenal hati budi dia mcm mana.