Snag a Button


Get your own Digital Clock

Friday, March 2, 2012

Annasus

let me introduce ma third lappy...  
ANNASUS... 
hajat di hati nak beli lappy ASUS ZENBOOK or ACER TIMELINE X... 
memandangkan bejet hanyalah RM 2500, so hajat 2 terpaksa dilupakan... 
hukhukhuk... 
then Anna rasa nak beli lappy jenis LENOVO la... 
bila tanya dengan akak kedai comp tu, dye ckp ada ASUS, ACER, HP n DELL je... 
keciwa betul... tapi xpe la... 
Anna pown tengok la specs untuk semua lappy 2... 
Anna berkenan dengan 3 lappy ni, 2 ASUS & 1 ACER... 
memandangkan warranty ACER 1 tahun jew & ASUS 2 tahun, so Anna pilih Asus... 
ada 2 pilihan untuk lappy ASUS... 
dua2 lappy ni lebh kurang je specs dye, cuma yang bezanya screen besar & kecil... 
pikir punya pikir Anna pilih screen yang besar... 
lappy yang Anna pilih adalah ASUS A53S SERIES & warna hitam... 
sedikit keciwa jugak kat sini coz xdapat beli warna pink... 
uwaaa... 
terkebetulan time Anna pegi 2 ada promotion... 
dye bagi 23 free accessories & 1 Bagpack...



 antara free accessories yang Anna dapat ialah headphone, cd, mouse, mouse pad, card reader, cooler pad, USB hub n lain2 lagi...
xingat la... hee...


yeepee... bag dye sangat cantik... serious x tipu... sedikit sebanyak dapat mengubati kekuciwaan dalam hati Anna nie... heee... 

Anna nak namakan ma lappy ni dengan nama ANNASUS... 
nama ni adalah gabungan jenis lappy ni n nama tuan punya lappy nie... 
otew x...??? hehehe... 
tanggal 6 February 2012, ANNASUS sah menjadi milik Anna... 
yeayyy...

3 comments:

farna♥ said...

i LOVE your laptop ! boleh online dah ??

EfFa mArIfA said...

jah..laptop dell pink masa bljar dlu tu da rosak kew????

erie said...

wah...same la gn laptop erie..erie punye asus A43S..laptop nie best..lambat panas..masa erie bli bulan lepas pon dapat gift gak..tapi beg xsecantik anna punye..beg biase jewp..huhux...