Snag a Button


Get your own Digital Clock

Thursday, April 14, 2011

WINTER VACATION GIVEAWAY

yeayyy Hajar nak bagi hadiah...
nak nak nak....
korang sume pown join la jugak...
jom tengok syarat2 dye kat bawah nie...

...syarat-syarat penyertaan...

1. menjadi f0ll0wer kepade belog saye yang tak seberape nie... s0 that.. nanti bile saye nak umumkan penerima2 giveaway nie.. senang sikit korang nak ta0....
DONE [ da lame da jadi folllower awak...wink wink...(~.^) ]

2. letakkan banner di sidebar belog korang dan dalam entry yang bakal korang buwat... and link kan pade giveaway nie yek..
DONE

3. tulis satu entry mengenai giveaway ni... senang jewr...
DONE

mule2 pilih satu tempat yang paling2 korang suke based on trip winter break saye nie.... antara nyer adelah...

- Hectic Life in London [part 1]

- I Luv Sport in Manchester United [part 2]

-Back t0 Nature in Ireland [part 3]

-Hot and Sunny Barcelona [part 4]

and then.. berikan sebab kenape korang suke tempat tu...
*just nak pendapat korang*
DONE

4. pilih satu gambar yang paling korang nampak menarik pemandangan nyer dalam entry yang korang pilih...
DONE

wahhhh, semuanya best...
pening nak pilih yang mana...
hurm, pikir punya pikir izzah nak pilih Part 1 (Hectic Life in London)
kenapa pilih "Hectic Life in London"...??

Madame Tussauds 
banyak patung celebrity kat sana...nak jugak amik gambar ngan patung lilin diowang...
agak jeles bila Hajar amik gambar ngan Robert Pattison...
nasib baik xpeluk dye...
kalo x mesti jeles gilew...
wink wink...(~.^)

London Bridge
wow...sgt cantik pemandangan waktu mlm...
bermandikan cahaya lampu...
romantik kowt...
he...(~.^)


Gambar yg paling izzah suka ialah gamba dekat Buckingham Palace....
latar belakang cantik...
pose pon menarik...tinggi hajar lompat...=)
untill now, izzah still xdpt pose mcm ni lagi coz xpandai nak lompat tinggi...he...=)
pagar dye pown tersangat cantik...nampak megah jew dgn warna gold...

Last but not least...
semua tempat best...lepas ni slalu la post entry bila pi jengjalan...
walaupun Izzah xdpt pergi sana, dgr Hajar bercerita & tngok pic2 yg menarik pown jadi la...sgt seronok n dpt tahu bnyk tempat2 yg menarik...=)



7 comments:

aleen aiden said...

giler menarik GA nih.hu3
btw,gudlak ye! ^_^

nelly said...

Gud luck ! !
lawa seyh ! ! !

little cart00n said...

lama tak join bnda2 macma ni!
heheh

gudluck btw.. ;)

Far8 budak baik said...

seyes bolehh menang..pic lawa pehh

Schajar McFlurry said...

makaceh join izzah....
^^

toyolkiut said...

peraduan yg best gitu..
hope ada luck ye..

Schajar McFlurry said...

awak3.... check n3 bru saye...

^^

http://schajar.blogspot.com/2011/04/and-winner-g0es-to.html