Snag a Button


Get your own Digital Clock

Wednesday, April 20, 2011

20.04.2011 ~ Genap 6 Bulan Berblogging

pejam celik pejam celik da 6 bulan berbogging...
skrng da jarang bw...
bukan malas tapi ada masalah internet...
sejak awal masuk sem ni, dekat kolej saya xde internet...
coz diorang nak tukar dari guna cable ke wireless...
tunggu punya tunggu, sama jew...
still xdpt jugak...huhuhu...
rindu nak bw...
nak post entry baru...
nak join GA...
hurm,follower pown da xbertambah...
hukhukhuk...
2 all ma fwens yang 2,3 kerat yg sudi jugak singgah kat blog saya ni time kasih taw walaupun saya xbw kat blog korang...
thanks tau korang...
honestly saya memang cintakan dunia blog...yeayyy...

14 comments:

ch!natsu said...

he c0ngrats.. jgn stop berblogging k.. =)

fotolumayan said...

tahniahnyerrr.. ehehe

alexa yussida said...

huhuhu..selmt berblog:)

atiey azha said...

wa juga ! hehee .. nanti ada masa singgah blog wa okeh !

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Omaq oTai said...

xpe, ader la rezeki tu nnti..nk lg best, minta parents beli broadband dulu..hehe

4umyfans said...

pejam celik, celik pejam.... teman sampai ke blog kamu. hahhaiii....
tahniah kerana dah 6 bulan ber blog walking.

Miss Bluepinkiey said...

tahniah kerana 6 bulan berblogging!...:)...marilah kita bersama2 memajukan dunia blog!..hahahha

AkuMuzikFilem said...

kunonya unimas takde internet. hehe. =p

iZzaH faRahaNa said...

bukan UNIMAS yg xde...tapi kolej sakura je la yg xde...=)

akutetapaku.com said...

dari gelanggang santai...

bkn nk nm negara tp nak IBU NEGERI negara tuuu....sekian..trm kaseh join..

AkuMuzikFilem said...

hehe guraun jer, tapi kunonya kolej tu, hehe. kena juga=p

najmi_paddy said...

hahahaha...

saje taknak kate apeee...

saje tak nk komennn....

nk nyibuk jerrr!!!!

harharhar

p/s:: rajin2 le berblogwalking ble ade mase.. bleh??? hehehe

Si DauN CeRi said...

award utk blog ni..

http://dakkcique.blogspot.com/2011/05/one-lovely-blog-award.html

toyolkiut said...

ai..
sibuk ye..
lama x update blog..