Snag a Button


Get your own Digital Clock

Friday, October 22, 2010

...:::mY ePy faMiLy in UNIMAS:::...

raSanya da haMpir 3 bulan saYa beLajaR di UNIMAS...da boLeh keNal saPe kaWan, saPe sahabaT n saPe laWan...aLhaMduLiLLah,sePjng duK kaT siNi da aDe faMily baRu...leT me iNtroDuCe my ePy faMilY in uNiMas...first oF aLL

ALONG (ZAINAB)
ni diKira kaKak yaNg paLing suLong la...
uMo dye 24 taUn...tHats wHy jaDi yg suLung...hE...
dYe aSal penaNg...
lePasaN diPloma n sKunk aMik koS muLtiMedia coMpuTinG
1st2 juMpa aLong ni kaN, naMpak mCm gaRang jEw...
taPi bila da keNal otew jew...
aLong xsuKa waRna puTih esP puLut...mMg peLik...taPi beNar...hE...
laGi saTu yG saYa geRam sGt, dye xsuka aMik gaMbaR...
susah beToL kaLau naK amIk gaMbar dye ni
bLh dikaTakan peNdgr yg seTia...
paPe maSaLah meSti saYa sHare nGan dYe
dYe sLalu baGi naSihaT n teGur kaLo saya buaT saLah...
dye seOraNg kaKak yg baiK...
saNggup teRima aDeq yg naKal mcm saYa ni...
LaLaLa...(◕‿◕✿)¸,¤°´'`°•.¸¸.•°



(ACHIK) WAN NUR AIDA
huRm,yaNg ni no.3...no.2 maNa...???
no.2 saYa la...aKa ANGAH...
uMo dye 21 taUn...aCtuaLLy aChik ni sepaTutnya jaDi aNgah
seBab dYe laGi tua daRi saYa...tp dYe xnaK...
boLeh puLak maCam 2 kaN...hE...
aChiK berasaL daRi kLate...
lepaSan diPloma n sKunk aMik koS soFtwaRe enGinEeriNg
aChik ni caM loW pRofile sKit...
jeNis yaNg peNdiaM siKit n suka seNyuM...
LaLaLa...(◕‿◕✿)¸,¤°´'`°•.¸¸.•°



ACU (SITI FARHANA)
ha, yaNg ni puLak aDeq saYa yg ngaDe2...
sLaLu buLi saYa...kesian dKt saYa...huKhuKhuK...(✖╭╮✖)
taPi saYa xkisaH pown sBnaRnya...
uMo dye 20 taUn....n aSal seLanGor...
dye ni lePasan maTrikuLasi n sKunk amik kos ComputatioNal sysTem...
dYe coMeL...n mMg jeNis yg sLumBer...
slalu aJar saYa kaLkuLus...sBb saYa xbRape pandai suBjek nie...
dYe suKa beNda yaNg comel2 n tute...saMa caM saYa juGak...
LaLaLa...(◕‿◕✿)¸,¤°´'`°•.¸¸.•°


ATEH (ASIAH MARIAM)
yaNg ni aDeq paLing laSt...jeNis caM laSak sKit...
xmaNja poWn...naK guWau2 poWn xBesT...haRhaRhaR...
suka jugak buLi saYa..saYa.slaLu keNa buLi ngan aDeq2...
uMo dye 19 taUn n aSaL beSut, gaNu...
saMa neGeri dNgn saYa...
dYe budak maTrikuLasI n aMik koS sOftwaRe enGiNeeRing
aPe yG meNarik ngan aTeh ni aDaLaH...
loGhat klate diO 2 memey doP leiYh laRi laNgsuNg...
peKat sNgat...
dYe ni comel juGak...keCik jEw...
LaLaLa...(◕‿◕✿)¸,¤°´'`°•.¸¸.•°




saYa geMbira daPat beRkeNaLan dGn meReka...meRekaLah yg seNtiasa ada di sisi saYa, xkira laH masa geMbira n maSa ceDih...hoPefuLLy huBunGan kaMi seMua aKan beRkeKaLan saMpai aKhir haYat...loVe aLL oF u so Much...muaaHHH...LaLaLa...(◕‿◕✿)¸,¤°´'`°•.¸¸.•°

1 comment:

Noname said...

ateh: ooo.. ngate ek, musuh.. i like! tp yg ayat last tu x btol.. XD